Кулинарни науки и

технологии

във

висше училище по мениждмънт

Бъдете на гребена на вълната на кулинарните иновации!

Програмата по Кулинарни науки и технологии е уникална за България и Европа като съчетава кулинарни умения, научни познания, бизнес подход и новаторски нюх

Новите тенденции изискват и нов подход към храните и готвенето. Кулинарните науки се превръщат в ключов фактор за осигуряване на конкурентно предимство.

Имате въпрос? Кандидатствайте сега

КАЧЕСТВО

Програмата по Кулинарни науки и технологии ще ви дадат необходимите знания за разработването на нови продукти съобразени с потребителските вкусове и предпочитания. Кулинарните науки преместват границите и ви карат да мислите по различен начин за храната като дава възможност за експерименти и творчески подход.

Кандидатствайте сега

АКЦЕНТИ

Практическите занятия се провеждат  във високо технологични учебни кухни под ръководството на опитни шеф-инструктори. Обучението включва дисциплини като:

  • Иновативно съчетание между кулинарни изкуства, технология на храните и бизнес подход;
  • Задълбочено познание върху процесите, които протичат при кулинарната обработка на храните и продуктите;
  • Креативен подход при създаване на нови храни, ястия и вкусови преживявания;
  • Прилагане на традиционни и авангардни технологии на кулинарна обработка;
  • Запознаване с най-новите тенденции в кулинарията, здравословната кухня и културните аспекти на храненето;
  • Насърчаване на управленски подход и предприемачески дух
  • Възможност за практически опит и платен летен стаж в реномирани бизнес организации в страната и чужбина

Програмата е адаптирана към нуждите на всеки студент чрез предлагане на разнообразни форми на обучение, финансова помощ и възможност за валидиране на придобит опит в готварството и туризма.

 

ВЪЗМОЖНИ КАРИЕРНИ РАЗВИТИЯ

Кулинарните науки са иновативна специалност, която ще ви превърне в експерт с практически умения в кухнята. Програмата ще разработи у вас лидерски и организационни качества. Тя ще ви даде отправна точка за Вашата успешна кариера в света на кулинарните и хранителни индустрии:

ПРЕДСТАВЯНЕ

Висше Училище по Мениджмънт като признат авторитет в обучението по гостоприемство, туризъм, мениджмънт и кулинарни изкуства, стартира първата в България и уникална за Европа специалност по Кулинарни науки и технологии. Нашият завиден международен опит, високи академични стандарти и иновативен подход, съчетани с безупречно оборудване и възможности за практическо обучение, както и партньорството с водещи компании и институции в областта на хранителните индустрии, са гаранция за успеха и професионалната реализация на всички наши студенти.

ПОВЕЧЕ ЗА НАС